25/09/2020
Ular Naga Sergio en Calvin zijn van de buitenlandse deelnemers op de 3e plek geëindigd op de internationale virtuele Golok wedstrijd te Indonesië. Vanuit het buitenland waren er 7 aanmeldingen die meededen aan de wedstrijd. Bij deze wedstrijd kon men deelnemen aan zowel de groep als de solo wedstrijd.

The Golok is een evenement wat tegelijkertijd een promotieprogramma is voor Golok Goes to Unesco. Hierbij wordt er aandacht gegeven aan de Golok die verbonden is aan pencak silat.

12-09-2020
Een paar leden van Ular Naga hebben samen met House of Gong een demo gegeven op de bruiloft van Hedwig en Mariette. Hedwig heeft jaren lang activiteiten georganiseerd op multicultureel gebied. In Vlissingen was hij de man die bijvoorbeeld Playing for culture organiseerde. Daarbij heeft hij altijd de pencak silat gepromoot. Op deze manier geven we hem en zijn echtgenote een cadeau terug. 

26/08/2020
Ular Naga's Sergio en Calvin hebben hun 1e tentamen afgelegd. Er volgen nog 2 tentamen en vervolgens de grote examen.  De tentamen en examen worden beoordeeld door Guru Andre en Rennie Kleeman