Guru

Guru Andre Kleeman, Rennie Kleeman en Mara Reijnders hebben  met z'n drieën jaren heel veel ervaring in de vechtsporten. De gebroeders Kleeman zijn ooit begonnen in de Karate Kempo. Terwijl Guru Marja actief was in de Pukulan. Omdat de roots van de gebroeders Kleeman dicht bij de pencak silat  liggen, zijn ze op een gegeven moment pencak silat gaan beoefenen. In die periode kwam bapak Willy Soplantila zich vestigen met zijn perguruan in Zeeland. Dit was voor de gebroeders Kleeman een mooi moment om te vragen of ze in de leer mochten bij bapak Willy Soplantila. Ook Guru Marja sloot zich aan in 1998. Met z'n drieën hebben zij vele leerlingen mogen begeleiden in Zeeland.

Guru Andre Kleeman

Guru Andre werd klaargestoomd door bapak Willy en Frans Soplantila om zijn guru schap te halen in Indonesië. Hij vertrok  voor 6 weken richting Indonesië waar hij in Lumajang trainde en zijn guruschap behaald heeft. Andre heeft met het behalen van de guruschap in Indonesië banden opgebouwd met de P. O. (Pencak Organisasi)

 


Guru Rennie Kleeman

Guru Rennie heeft tijdens zijn guruschap de 5 dierstijlen bestudeerd en gekomen tot de welbekende 10 stappen waar de dierstijlen in terug komen. Naast de 10 stappen is hij ook de bron en bewaker van de 35 technieken. 

Guru Marja Reijnders

Guru Marja Reijnders heeft jarenlang pukulan getraind. Ze heeft het voorrecht gehad om in Amerika te mogen trainen. Na jarenlange training heeft ze ook een pukulan school gehad in Zeeland. In 1998 sloot ze zich aan bij de gebroeders Kleeman. Marja Reijnders is onze spirituele leidster en raadgever binnen de Ular naga.