Sind dit jaar is Sergio Sodikromo Schoolhouder van de Ular naga. In 2008 is hij gestart met pencak silat. Door de jaren heeft hij training gevolgd van de gebroeders Kleeman. Alle facetten bij de gebroeders Kleeman heeft hij doorlopen om nu de Ular naga te leiden. 


i


Guru Andre Kleeman en guru Rennie Kleeman hebben jaren ervaring in de vechtsporten. De gebroeders Kleeman zijn ooit begonnen in de Karate Kempo. Terwijl Guru Marja actief was in de Pukulan. Omdat de roots van de gebroeders Kleeman dicht bij de pencak silat  liggen, zijn ze op een gegeven moment pencak silat gaan beoefenen. In die periode kwam bapak Willy Soplantila zich vestigen met zijn perguruan in Zeeland. Dit was voor de gebroeders Kleeman een mooi moment om te vragen of ze in de leer mochten bij bapak Willy Soplantila. Ook Guru Marja sloot zich aan in 1998. Met z'n drieën hebben zij vele leerlingen mogen begeleiden in Zeeland.

Guru Andre Kleeman

Guru Andre werd klaargestoomd door bapak Willy en Frans Soplantila om zijn guru schap te halen in Indonesië. Hij vertrok  voor 6 weken richting Indonesië waar hij in Lumajang trainde en zijn guruschap behaald heeft. Andre heeft met het behalen van de guruschap in Indonesië banden opgebouwd met de P. O. (Pencak Organisasi)

 


Guru Rennie Kleeman

Guru Rennie heeft tijdens zijn guruschap de 5 dierstijlen bestudeerd en gekomen tot de welbekende 10 stappen waar de dierstijlen in terug komen. Naast de 10 stappen is hij ook de bron en bewaker van de 35 technieken.